BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
Prognoza energetică a săptămânii 20 septembrie-26 septembrie 2021
 
 

Ce este benefic să facem săptămâna 20-26 Septembrie 2021 din punct de vedere numerologic?

Asa cum am promis fac tot posibilul să fiu alături de tine și de călătoria ta prin viață.

Chiar dacă nu sunt efectiv lângă tine suntem conectați  și asta s-a întâmplat chiar din momentul primei fraze citite, așa  că fi atent/ă la ce îți  transmite Universul din punct de vedere numerologic și folosește sfaturile pentru această săptămână 20-26 septembrie 2021.

În primul rând săptămâna începe cu vești  noi pentru fiecare, fie că aceste  vești sunt prin vise, semne, simboluri sau oameni fi atent/ă la tot ce îți transmite Universul pentru că mesajul este unul important.

Dacă îți aduci aminte de primul articol unde am explicat despre importanța lunii septembrie și semnificația lunii din punct de vedere numerologic ai remarcat că septembrie este o lună în care primează relațiile, familia și rudele atât cele noi cât și cele vechi.

 Această săptămână este mai importantă decât prima săptămână din septembrie deoarece suntem pe un ciclu de oglindire și amplificare din punct de vedere numerologic. Căută să ai relații armonioase cu toți cei din jurul tau. Este posibil să auzi vesti sau lucruri plăcute sau neplăcute din partea rudelor sau a prieteniilor sau chiar și la locul de muncă. Important este că orice veste ai primi Universul, vrea să îți transmită că ești iubit de oamenii care se implică în viața ta. Așadar dacă afli anumite vesti care nu sunt tocmai plăcute  fi detașat de acele vesti, bârfe, etc. Nu uita că noi toți avem un motiv sau un comportament  în fiecare mesaj pe care îl transmitem celorlalți,  și uneori ne este greu să ne înțelegem propriile acțiunii și uităm adesea să ne conectam la nevoile noastre primare cât și ale celorlalți, din acest motiv adesea acționam impulsiv și emoțional. Deci nu acționa impulsiv în această săptămână gândește de 3 ori și taie odată. Vezi toate lucrurile bune din viața ta sau te concentrezi doar pe negativ și pe ceea ce nu ai suficient? Astăzi a fost deschis un canal de fluxuri cosmice informaționale. Universul este gata să îți împărtășească cunoștințe profunde. Fii atent/ă la visele profetice... Mulțumește părinților și rudelor pentru experiență la fel și prietenilor fie că mai sunt lângă voi sau nu în acest moment, și mai presus fiți detașați de orice acțiune care nu vă place în ceilalți, nu pentru că sunteți mai buni ca ei , ci pentru că fiecare om are propria sa viziune și propriul sau drum și cu cât încercam să convingem pe cineva să gândească ca noi cu atât mai mult ne pierdem înțelepciunea și de asemenea după cum ați observat de fiecare dată când încercam să ne impunem credințele cineva pierde, suferă sau se ceartă...  luna aceasta cu atât mai mult nu este despre contrarii ci este despre integrarea și acceptarea relațiilor din viața noastră exact asa cum sunt. Tot ceea ce nu îți place în viața acestora, acțiunile, gândirea, nu uita că te face mai puternic mai înțelept, mai experimentat. Este important să nu repeți în viața ta ceea ce nu ți-a plăcut, ceea ce te-a oprimat în viața părinților, rudelor sau chiar și a prietenilor.   Este posibil să găsești semne de claritate a relațiilor din viata ta chiar în interiorul tău,  nu te alarma,  Universul încearcă să te ajute cu informații  să îți descopere adevărul, acceptă cu recunoștință și ai încredere în aceste sentimente și semne pe care le primești. În parteneriate, ar trebui să arăți compasiune față de neajunsurile celeilalte persoane, nu uita, lumea nu este perfectă. Este contraindicat să manifești agresivitate, cu siguranță îți  va reveni înmulțit.
  • Luni:
Ai grijă de resursele financiare. Amână cumpărăturile serioase pentru o altă zi. Cheltuielile mari de bani nu sunt de dorit astăzi. Nu lua sau împrumuta bani, altfel va fi dificil să returnezi finanțele. Încercă astăzi să iei toate deciziile care te privesc personal, fără sfaturi externe. Învață să îți asumi întreaga responsabilitate pentru deciziile tale și nu le transfera pe nici o persoană din viața ta. Aceasta este viața ta și îți va fi mai bine dacă îți controlezi singur carul destinului.
  • Marți:
Astăzi orice asceză va fi favorabilă: postul, singurătatea și lumea...ar fi indicat  să reflectezi la ele fără sa fi atașat de lume... Toate acestea  te vor ajuta la curățarea energiei de negativitatea acumulată. Este important să îți liniștești emoțiile și să ai răbdare cu cei din jurul tău. Nu începe certuri și nu te implica în conflictele altor persoane, deoarece  s-ar putea să existe multe astăzi. Încearcă să găsești pacea interioară și ajută-i pe ceilalți să o facă.
  • Miercuri:
O zi bună pentru începuturi și pentru noi orizonturi. Tot ce începi astăzi îți este benefic. Caută să nu iei totul personal, relaxează-te și dacă ai  ocazia să ieși puțin să te distrezi ar fi perfect . Totuși, nu întârzia la muncă sau la obligațiile pe care autoritatea ți le cere. Comunică totul cât mai detașat și dacă poți spune un adevăr în glumă care să aducă bucurie și bunăstare la locul de muncă sau în familie este perfect.
  • Joi:
O zi în care îți recomand să muncești riguros fără să te gândești, că alții se distrează și tu muncești... Ziua este una benefică pentru cei care își respectă munca. Orice problemă apare la locul de muncă caută să o rezolvi cât mai rapid și nu te lăsa copleșit de sarcinii. Astăzi recomand cuplurilor să își acorde timp. Relația de cuplu se poate îmbunătății sau deopotrivă se poate ajunge la ceartă,  deci oferă astăzi tot ce este mai bun din tine fără să fi atașat/ă de ceea ce primești din partea partenerului sau a partenerei.
  • Vineri:
O zi benefică să ieși cu partenerul sau cu prietenii în oraș. Astăzi este benefic să pui accent pe imaginea personală și caută cât mai mult să îți mărești stima de sine. Partea negativa a energiei îi va face pe multi să se îndoiască de dorințele lor. Tu ascultă-ți inima și nu te mai îndoi de alegerea făcută.
  • Sâmbăta:
Mulți dintre voi veți fi în mișcare și nu veți avea prea mult timp pentru voi. Veți face totul  pentru ceilalți, vor apărea schimbări bruște pe care nu le puteți controla așadar, adaptați-vă și faceți cât mai mult sport, plimbări și ieșiți la evenimente dacă este posibil. Nu refuzați întâlnirile în oraș. Orice formă de agresivitate nu este benefica astăzi deoarece există multa energie masculină în energia zilei și conflictele se pot amplifica rapid. Nu uita că este luna relațiilor, a nunțiilor și a familiei, dacă nu ai citit articolul  despre luna septembrie îți recomand să îl citești și  vei integra cu o mai mare ușurință mesajul zilei pe care vreau sa ți-l transmit.
  • Duminică:
O zi în care multi dintre voi veți avea o tensiune interioară de neînțeles, vă recomand în această zi să mergeți în locuri unde simțiți că puteți renunța la orice tensiune care vă obosește intern. Ziua aduce în prin plan dorința internă a fiecăruia dintre noi de a ne arăta cât de puternici suntem în fața celorlalți așadar, ai grijă cât de tare îți dozezi forța prin cuvânt și faptă. Îți doresc o săptămâna plina de evenimente cât mai plăcute sufletului tău! Adam Andreas Stavarache  

       

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp