BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
Procese distructive in functie de cifra destinului
Este ideal ca omul sa constientizeze actiunile distructive in functie de cifra destinului deoarece este important ca acesta sa ajunga cu usurinta la destinatia data sau aleasa de el insusi. Daca ii lipseste aceasta constientizare, in functie de cifra destinului sau poate ajunge la actiuni distructive.

Cifra destinului 1

Aceste persoane cu cifra de destin 1 sunt nevoite ca in aceasta viata sa dezvolte relatii bune cu tatal lor si sa-si vindece rana lor emotionala de respingere. La nivel subconstient, acestia vin cu un fel de karma referitor la dependentele pe care le traiesc in raport cu tatal. Practic, este posibil ca aceste suflete sa fi fost dependente de tatal lor, iar in viata actuala sunt nevoite sa fie independete de acesta fara a-l judeca. Este distructiv pentru acestia sa nu isi sustina tatal.

Cifra destinului 2

Aceste persoane cu cifra de destin 2 sunt nevoite ca in aceasta viata sa renunte la dependentele distructive ale neamului din care fac parte. Este distructiv pentru persoanele cu cifra destinului 2 sa nu armonizeze relatiile cu rudele, sa aiba dependente de alcool, droguri si sa creeze intrigi intre apropiati.

Cifra destinului 3

Aceste persoane cu cifra de destin 3 au probleme in ceea ce priveste relatia deficitara cu copiii si nerealizarea propriilor talente. Este distructiv pentru ei sa accepte parerile negative a celorlalte persoane din jur, deoarece acestia in viata aceasta trebuie sa isi dezvolte abilitatile, talentele date la nastere.

Cifra destinului 4

Aceste persoane cu cifra de destin 4 au probleme in ceea ce priveste dominarea si autocontrolul. Practic acestia isi creeaza un destin distructiv din momentul in care doresc sa controleze pe toata lumea si de asemenea, cand viata lor este extrem de organizata nepermitandu-si sa se bucure si de schimbari bruste. Cu cat sunt mai dominatori cu ceilalti se vor accidenta, imbolnavi si isi vor pierde puterea la locul de munca.

Cifra destinului 5

Aceste persoane cu cifra de destin 5  au probleme din cauza propriilor credinte , dogme si a cunoasterii  pe care o poseda. Sunt extrem de increzatori in ceea ce stiu si cred, din acest motiv ei cauta sa impuna cu tarie ceea ce stiu si cred. Cu cat vor incerca sa ii educe pe ceilalti cu autoritatea lor, cu atat vor aparea situatii distructive pe calea destinului lor.

Cifra destinului 6

Aceste persoane cu cifra destinului 6 au probleme din momentul in care isi construiesc o familie, fac copii si isi insala sotul/sotia. Este distructiv daca isi aleg aceasta viata, deoarece destinul li se va ingreuna.

Cifra destinului 7

Aceste persoane cu cifra destinului 7 au probleme din cauza personalitatii lor narcisiste. Distrugerea apare de la caracterul lor razboinic si ingamfat, respingand cu putere opinia altei persoane. Este distructiv sa nu calatoreasca in strainatate si sa nu fie in relatii bune cu rudele.

Cifra destinului 8

Aceste persoane cu cifra destinului 8 au probleme din momentul in care nu stiu sa ofere dragoste, atentie, bani, intelepciune altor persoane si cand nu respecta legea. Trebuie sa invete sa ofere toate ele mentionate fara a se plange ca ofera mai mult decat primesc.

Cifra destinului 9

Aceste persoane cu cifra destinului 9 au probleme din momentul in care nu stiu sa se angajeze intr-o relatie. Este distructiv pentru sa nu aiba familie, sa nu studieze si sa nu ofere informatiile pe care le detin si de asemenea sa se angajeze in activitati de distrugere a omenirii( razboi).  Mor rapid si subit daca aleg aceste cai distructive.
   

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp