BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
Ce culori sa porți in funcție de numarul de putere al zilei personale?
numerologia culorilor   Pentru ați calcula numarul zilei trebuie sa ne adunam ziua nasterii +luna nasterii plus data totala a zilei in curs, un mic exemplu: persoana nascuta pe 18.02.1971 ( luam ziua nasterii +luna nasterii ) 18+2=20 apoi pentru a vedea care este energia zilei personale luam de exemplu data de 07.12.2021 si o adunam cu numarul 20. 7+1+2+2+0+2+1+2+0=17=1+7=8(numarul personal al zilei) Acum că ai văzut cum am aflat  numarul personal care ne influențează in data de 7.12.2021 este important sa știm ce culoare este benefica sa purtam in funcție de numarul zilei personale pentru a spori energia vibrationala a zilei si care sunt culorile care corelează cu aceste energii vibrationale. Daca totuși culoarea pe care ti-o recomand sa o porți nu îţi place, poti  sa o porți acolo unde nu este atat de vizabilă( lenjerie, șosete, poșetă, eșarfă, etc.) Energiile zilnice nu au atâta importanta in calea generala a vietii  tale precum numere personale ezoterice sau matriciale, însă, sunt bine de știut pentru a planifica anumite evenimente si activități cum ar fi interviurile de angajare, primele întâlnirii, petreceri, reparații la domiciliu , spectacole, vânzarea unei case si cumpărarea unei mașini, etc.
 
Daca numarul zilnic de putere este 1 culoarea corespunzătoare va fi roșu.
Roșu este o culoare izbitoare si îndrăzneață, la fel ca numarul 1 . 1 reprezinta scânteia de lumina din univers sau care acționează conduce . Rosul  reprezinta  originalitatea ,independenta , creativitatea si dominația . Este un simbol al energiei masculine Yang in taoism. Daca deja intr-o zi de 1 te simți cu putere si plin de dorinta de a acționa poti purta roșu mai putin, insa, daca chiar te simți fara vlaga poarta cu putere aceasta culoare si ziua cu siguranta iti va da o doza de putere si energie creatoare.
Daca numarul zilnic de putere este 2 culoarea corespunzătoare va fi portocaliu
Portocaliul este o culoare prietenoasa, blânda, si liniștitoare. Acest numar 2 reprezintă principiul matern  si reprezinta hrănirea si relațiile. Portocaliu este adaptabil, plin de tact si înțelegător. Este un simbol al energiei feminine sau Yin-ului in taoism. Portocaliul purtând energia 2 a echilibrului poate aduce pacea in conflict si poate domina peste conflict. Purtând portocaliu într-o zi de 2 va aduce sentimente de unitate .Daca totuși eşti deja intr-un loc de dăruire si nu vrei sa dai prea mult din energia ta hrănitoare, tonifica-ti ținuta cu un albastru, violet, sau gri.
Daca numarul zilnic de putere este 3 culoarea corespunzătoare va fi galben
Galbenul este strălucitor si vibrant ca soarele si vrea sa se bucure si sa fie social  precum un copil. Galbenul purtând energia 3 si fiind rezultatul principiului dintre  1 si 2, aduce bucuria realizării, si cunoașterii si reprezinta creșterea si creativitatea la toate nivelurile existențiale. Galbenul este expansiv asemănător numărului 3, dramatic si foarte comunicativ. Galbenul este plin de o strălucire si magnetism. Galbenul ii atrage pe alții la el, așa ca te poate face sa te simți extrovertit atunci cand il porți. Ziua personala 3 ne cere tuturor ne dezvoltam imaginația si sa lăsăm lumina din noi sa strălucească si mai presus ne cere sa ne răsfățam de plăceri, romantism ,arta si frumsețe. Daca ai o zi personala 3 si nu te simți deloc social, adu aceasta culoare in viaţa ta si cu siguranta starea ta se va îmbunătății, însă daca  totuși eşti exagerat de extrovertit poti reduce starea prin nuanțe mai închise cum ar fi albaru sau violet.    
 Daca numarul zilnic de putere este 4 culoarea corespunzătoare va fi verde
Verdele este reprezentativ pentru pamant, copaci munți, si mișcările lente ale pământului si ale anotimpurilor . Acest numar al zilei 4 este asociat cu constructorul, si reflecta munca grea, disciplina si bucuria de lucruri mici din viaţa omului. Verdele reprezentând energia numărului 4 îl face sa fie practic, stabil si împământat. La fel ca pătratul,  o zi de 4,  reprezintă capacitatea noastra de a pune in practica toate tasking-urile de cu zi pe care le avem la munca sau in pe care ni le am propus. Din punct de vedere simbolic o zi personala 4 este o zi pe care trebuie sa o dedici muncii si sa fi una cu natura si cu sentimentul de bucurie al disciplinei,  daca in aceasta zi simți ca nu ai capacitatea sa îndeplinești tasking-urile poarta culoarea verde si te va ajuta la nivel energetic de a fi una cu pământul.
Daca numarul zilnic de putere este 5 culoarea corespunzătoare va fi albastru.
Albastru este culoarea libertății, a cerului liber sau a apei libere. Numarul personal 5 reflecta o zi de aventura si emoție la toate nivelurile. Dorinta de a explora noi lucruri face ca numarul 5 sa iasă din tipare. Este o zi care ne cere sa ne asumam riscuri si sa facem salturi fara limite . Albastru este un promotor si excelent in comunicare, si ajuta foarte mult sa crești in aceasta zi pe tot ce inseamna relatii cu publicul. Albastru este romantic si irezistibil din acest motiv daca vrei sa captezi intr-un mod pozitiv atentia poarta albastru deschis. Albastru este lejer si cald si ii va atrage pe altii catre tine. Daca nu te simti sociabil intr-o zi de 5, imbraca-te in albastru.
Daca numarul zilnic de putere este 6 culoarea corespunzătoare va fi indigo sau albastru marin.
Indigo este culoare amurgului sau a zorilor si senzația calda va fi de ‚’’ acasă’. Numarul personal 6  îl reflecta pe învățător sau vindecător de aceea ziua personala cu numarul 6 este o zi a conexiuni familiare, a învățăturii, dragostei, compasiunii si consilierii. O zi de 6 ne face sa ne dorim sa împărtășim compasiunea si frumusețea cu ceilalți, si din acest motiv aceasta zi este una benefica sa o petrecem alături de o persoana draga sau cu familia. Indigo este culoarea securității interne si a echilibrului in mediul exterior. Daca simți ca vrei sa împărtășești dragostea si dorești o seara alături de partenerul/partenera de viaţă  adaugă si puțin de galben pe langa indigo. Daca numarul zilnic de putere este 7 culoarea corespunzătoare va fi violet Violetul este culoarea intuiției, introspecției, analizei si reflecției filozofice. Numarul 7 este cel care întărește calitățile intelectuale si metafizice ale lumii materiale si spirituale. Violet este o culoare purtata de regalitate pentru ca este atat de frumoasa si profunda. Reprezinta misterul si contemplarea despre sensul existentei. O zi de 7 personala ne aduce un timp petrecut departe de zgomotul lumii si ne apropie mai tare de spiritualitate si misticism. Daca într-o zi de 7 simți nevoia sa fi in societate poarta puțin galben sau roșu pentru a te pune mai mult in atenția reflectoarelor si a elimina stările anxioase sau depresive. Aceasta zi dominata de numarul 7 pe unii ii fac sa fie mai izolați, irascibili si sensibili emoționali.
Daca numarul zilnic de putere este 8 culoarea corespunzătoare va fi roz
 Roz are îndrăzneala culorii rosului dar si moliciunea si spiritualitatea albului. Acest lucru se datorează si faptului ca numarul 8 este numarul succesului deoarece aduce  echilibrul dintre lumea materiala si lumea spirituala. Roz este captivant si nu trece neobservat, atrage bani, putere si recunoaștere. O zi personala de 8 aduce succes si vei începe sa observi ca toata munca grea pe care ai depus-o in viată proiectul sau relația ta personala va începe sa dea roade. Daca simți ca purtand roz este prea intens pentru energia ta poti adaugă puțin verde sau negru.
Daca numarul zilnic de putere este 9 culoarea corespunzătoare va fi auriu
Auriul este culoarea evlaviei si a înțelegerii spirituale. Reflectează împărtășirea confortului si bunurilor tale cu ceilalți Numarul 9 este denumit in numerologie umanitarul deoarece el vrea sa se alinieze cu voința divina pentru a realiza o lucrare mai înaltă pentru lume decat propriile sale dorințe. O zi de 9 aduce o mare conștientizare de si in multe cazuri iluminare in anumite direcții. Vei intelege darurile vietii si ciclurile existentei. Purtarea unui inel de aur va aduce noroc si binecuvântare in viaţa ta. Purtand un colier din aur sau chiar o cămașă aurie cu siguranta vei arata lumii ca eşti cu adevarat un om special. Așadar cum totul in lume este energie alege sa accesezi frecventa pe care ti-o dorești prin energie, constiinta si atitudine.                  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp