BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
Canalul energetic al egregorului din care facem parte ne influeunțează relațiile familiale și sociale.
  Când vei stii adevărata istorie a neamului din care faci parte vei știi cu adevărat puterea pe care o deții.
Fiecare dintre noi apartine unui egrogor, unei colectivități formate din persoane care lucrează pentru un scop bun sau rău.
Fiecare dintre noi aparține unui sistem social, suntem însoțiți încă de la naștere  de aceste energii generice. Ele ne pot influența atât pozitiv cât și negativ. Această influență există independent de noi, la nivelul conștiinței noastre, indiferent dacă o știm sau nu. Într-un mod pozitiv pot funcționa ca un mare sprijin, iar în mod negativ ca blesteme de naștere, boli și alte probleme grave.
Energiile ancestrale sunt o forță foarte puternică și este ca un fel de sprijin pe care adesea nu îl observam, dar există.
Până când o persoană își dă seama cum îl afectează energiile generice, s-ar putea să nu acorde nicio importanță acestui lucru, dar la un moment bun se întâmplă ceva care dă o asemenea conștientizare. Poate fi o boală sau o situație dificilă. De exemplu; bolile osoase artroza, osteoporoza și așa mai departe sunt boli generice. Și asta nu este doar ceea ce se numește boli ereditare. Bolile sistemului osos sunt bolile de naștere karmică. bolile mintale, infertilitatea, bolile endocrine, alcoolismul cronic s.a pot fi, de asemenea, atribuite bolilor de naștere. O astfel de boală precum cancerul este adesea o combinație de karma personală și tribală.
Informațiile negative ale egregorului sunt transmise prin scrierea datei de naștere și inclusiv a fiecărei celule a corpului, la fel cum trăsăturile feței și forma corpului sunt moștenite, și afectează toți cei vii, precum și copiii lor și generațiile viitoare. Adesea bolile de naștere sunt date tocmai în scopul vindecării familiei și egregorului social din care omul face parte.
Dacă sarcina ta este să-ți cureți  neamul și nu știi despre asta, atunci energiile generice negative vor intra în sistemul tău energetic prin canalele de naștere și te vor împiedica să trăiești după cum dorești până când le vei acorda atenție și vei avea grijă de vindecarea lor, de  aceea este important să cauți să te împaci cu rudele care nu mai sunt în viata si sa te rogi pentru ele să îți ceri iertare dacă le-ai greșit în viețiile trecute.
Lasă-ți familia să simtă dragostea ta pentru tine, vei primi mai multe energii tribale de sprijin. Te vei simți mai încrezător și mai puternic. În acest fel, tu însuți te vei curăța de ne-iertare și de energiile negative pe care aceasta le creează și îți vei ajuta familia, și fă-o peste ambele generații, atât asupra tatălui cât și asupra mamei. Te vei simți ușurat, iar familia ta îți va fi recunoscătoare. Încercă, de asemenea, să îmbunătățești relațiile cu cel puțin șapte rude care sunt în viață și vei simți  cu siguranță că vei avea altă energie.
Pentru a afla din ce egregor faci parte și pentru ce ai venit pe pământ adunam toată data nașterii și o scădem din  numărul 22, dacă adunată data de naștere nu depășește 22 rămâne exact așa cum este.
Ca de exempu: 7.02.1992 =7+2+1+9+9+2=30-22=8 acesta este codul energetic al egregorului din care face parte și spune pentru ce a venit pe pământ și ne arată unde trebuie sufletul să lucreze pentru a stabili relațiile cu egregorul din care face parte pentru a primi forța energetică în această încarnare.
Pentru a afla detalii despre energia egeregorului tău lasă-mi mesaj pe instagram în story-ul de la ora 20:00  cu data nașterii si numărul egregorului karmic, iar dacă te aflii printre norocoși vei afla detalii despre sarcina karmică a numărului egregorului tău.
Iti doresc o Duminica binecuvantata!
Adam Andreas Stavarache

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp