BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
Ce este benefic sa facem in luna octombrie din punct de vedere numerologic

Luna octombrie este a zecea luna in calendarul Gregorian si  a opta luna in calendarul roman .

Numele acestei lunii scoate in evidenta provenienta numelui  din cuvantul latinesc octo, adica opt , pentru ca luna a octombrie  era a opta in calenadrul roamn. Octombrie incepe cu semnul Balantei si se termina in semnul Scoriponului simbol al mortii si al renasterii.

Numerologic vorbind toate acestea sunt interconectate si pune accent pe miscarea, si transformarea Universului dupa legile sale adica 8 reprezentand JUSTITIA DIVINA SAU SFINXUL CARE VEGHEAZA FIRUL VIETII UMANE, ANIMALE   si tot ce este TERESTRU IAR, 10 REPREZENTAND TRASFORMAREA SI EVOUTIA CONTINUA A LUCRURILOR ORICAT DE DISTRUCTIVE AR PAREA CONSTIINTEI UMANE.

Copii care se nasc in aceata luna se nasc pentru a intelege ciclurile evolutive si distructive ale planetei si ale materiei. Sarcina  karmica a sufletelor care aleg sa se nasca in aceast luna este una strict una financiara. Probemele si binecuvantarile destinului care ii vor infleunta foarte mult alegerile merg in directia de mai sus.                          

Luna octombrie aduce prosperitate la toate nivelurile si este bine sa constientizam mersul si intelegerea acestei luni pentru o viata prospera la toate nivelurile.

Luna aceasta orice afacere conceputa va obtine un rezultat foarte bun si succes, toate barierele se vor prabusi iar daca te afli in energia optima a desinului tau si iti respecti suficient data nasterii poti avea rezultate foarte bune, daca nu, asteapta-te sa iti fie afectat vectorul carieri iar ca rezultat pentru luna aceasta, in luna viitoare si relatiile in planul negativ.

Recomand sa fiti foarte activi, sa iesiti mult in societate, sa incepeti sa va autodezvoltati la toate nivelurile luna aceasta sa evitati sa va invartiti in aceleasi obiceiuri.

In aceasta perioada, este deosebit de bine sa exersezi recunostinta si multumeste-i destinului pentru tot ce traiesti chiar daca acum nu te avantajeaza SXINXUL DESTINULUI iti arata calea optima de urmat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp