BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
Ce obstacol iti creezi in functie de data nasterii?
Salutare drag cititor!

Ti s-a intamplat vreodata sa stii ca esti aproape de succes, ca esti atat de aproape de tot ce ti-ai dorit dar ceva te tine blocat si nu il poti atinge?

Cred ca nu exista om care sa nu simta aceasta experienta atat de apasatoare in suflet.
Eu cred ca majoritatea obstacolelor din viata noastra sunt acolo sa ne arate in ce etapa a vietii ne aflam si cine suntem cu adevarat atunci cand nimeni nu stie mai bine ca noi insine ce simtim si traim.
De multe ori am cautat raspunsuri in evenimentele exterioare dar odata cu cresterea in varsta,  am inteles si constientizat ca totul traim intai in interiorul nostru si apoi in realitatea noastra. Bineinteles, adesea nu constientizam intotdeauna ce traim in interiorul nostru decat dupa ce traim o anume experienta care ne trezeste brusc  la realitate.
Cu ajutorul acestui calcul simplu putem determina un prim obstacol imaginar, un minus sau o situatie,  o emotie care ne blocheaza sa atingem succesul intr-o anumita directie a vietii.
Pentru a determina ce energie te blocheaza sa atingi succesul trebuie sa aduni ziua nasterii si luna nasterii pana ajungi la o  singura cifra.
Exemplu: 13 ziua nasterii plus 9 luna nasterii=13+9=22=2+2=4 ramane 4.
Daca rezultatul este 1- incapacitatea de a conduce oamenii si urmarirea scopului pana la final, probleme in colaborarea cu barbati.
Daca rezultatul este 2- incapacitatea de a decide radical. Calcularea fiecarei etape incetineste atingerea scopului si succesului rapid. Temerile si anxietatea interioara blocheaza succesul de a se manifesta rapid in viata persoanei la vectorul care aspira( spiritualitate, familie,sanatate ,bani si dezvoltare personala).
Daca rezultatul este 3 -lenea si lipsa dezvoltarii creativitatii, critica constanta a celorlalti dar si a sa.
Daca rezultatul este 4- lipsa de profesionalism, infantilismul, lipsa de educatie necesara si lipsa de contact emotionala cu mediul inconjurator, nerespecatrea sefilor sau persoanelor mai inteligente si autoritare ca ei.
Daca rezultatul este 5- lipsa ordinii in toate, viata dupa un sterotip, nedeterminarea si incapacitatea de a gasi un compromis cu cel sau cei care trebuie sa colaboreze.
Daca rezultatul este 6-  lipsa iubiri de sine si alegerea unui job sau situatii pe care nu o doreste cu adevarat. Poate face foarte multe compromisuri de dragul unor persoane.
Daca rezultatul este 7- lipsa conexiuni cu sufletul. Nu stiu sa isi asculte intuita , sufletul si pierd contactul cu Dumnezeu sau au slaba conexiune cu fiintele superioare.
Daca rezultatul este 8- focusarea execisva pe dorintele proprii aduce cu greu realizarea lor. Caracterul poate fi difcil si trebuie studiat cauza si efectul acestuia.
Daca rezultatul este 9- Friciile de orice natura blocheaza atingerea succesului, teama de ridiculizare a propriei existente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp