BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
Prognoza numerologica a lunii August .
Salutare tuturor!
Astazi prima zi a lunii August  va ofer aici articolul si ghidul  care sa va ajute sa constientizati evenimentele care vor urma dar si intelegerea profunda a tot ce se intampla.

Universul este matematic si limbajul lui sunt numerele.

Astazi am intrat in cea mai karmica luna a anului.
Luna August ne aduce aminte ca pentru fiecare gand, emotie sau actiune suntem responsabili.
Pentru tot ce oferim suntem responsabili pentru tot ce primim suntem responsabili.
Da suntem responsabili unii de ceilalti! Da suntem responsabili de mediu si de tot ce ne inconjoara!
Suntem responsabili de corpul nostru, de gandurile noastre si de intreaga manifestare a constiintei si sufletului pe pamant.
Daca nu ai  avut grija de  actiunile  si gandurile pe care le ai facut si avut in timpul celor 7 luni  ale anului  , atunci nu te mira de ce luna August pentru tine poate  aduce evenimente care te pot scoate din zona de liniste si confort.
Daca ai intreprins actiuni si ganduri pozitive mediului atunci  marele profesor al lunii "Karma" , te resplateste din plin.
In numerologie  numarul 8 este numarul marelui profesor Saturn , profesor care ne da examenele profunde ale vietii. Datorita lui invatam sa ne tratam corect pe noi insine,  mediul si oamenii  care sunt in viata noastra.
Incepe aceasta luna sa cauti raspunsuri si viziuni diferite care sa te ajute sa intelegi profund tot ce traiesti sau ai trait.
Cauta sa cultivi gandirea pozitiva si gasirea unei solutii de mijloc care sa te ajute sa iti simti punctul de echilibru al evenimetelor pe care le vei trai.
Incepand cu prima zi a lunii August roadele actiunilor noastre ies la suprafata timp de 90 de zile.
Luna August in 2023 ne aduce agitatie sociala. Evenimetele se vor misca extrem de rapid si schimbarile bruste  de planuri vor fi la ordinea zilei.
Din a doua saptamana a lunii August  vor incepe mai multe manifestari publice, lumea poate iesi la diferite evenimente politice sau sociale.
Find si luna cu cea mai mare incarcatura karmica pot exista cutremure mai dese in diferite zone ale tari dar si mai multa galagie sociala.
Pot aparea in aceasta luna  conflicte din orice gest, cuvant sau fapta. Oamenii vor simti sa isi faca singuri dreptate in familie  sau realatie, in societate si chiar la locul de munca.
Va recomand sa lasati fortele superioare sa se ocupe de tot ce credeti ca nu este drept. Nu mai faceti voi dreptate. Evitati orice forma de conflict cu rudele si familia pentru ca in aceasta luna se nasc si sufletele care trebuie sa invete sa aduca uniune  in famile.
Avand in vedere ca  am intrat in prima zi a lunii August intr-o zi de Marti este clar si evident ca oamenii vor fi mult mai determinati sa obtina ce isi doresc dar se vor confrunta si cu mai multe batai de cap si conflicte .
Nu recomand in aceasta luna calatoriile in strainatate! Calatoriile in tara sunt mult mai benefice daca nu exista tensiuni sociale si manifestari.
O luna foarte buna pentru castorie si crearea de legaturi si contracte durabile.
Daca te-ai nascut in luna August vreau sa te felicit pentru ca ai ales sa te nasti cu aceasta energie care curata pacatele parintilor, neamurilor si intregului mediu din care faci parte.
Datorita copiilor din August spatiul din jurul nostru se curata si devine mult mai bun si mai ordonat.
Le recomand tuturor celor care sunt nascuti in August sa nu divorteze decat in cazuri strict extreme si de forta majora.
Sa gaseasca echilibrul intre munca si relaxare, deoarece acestia isi pot pierde rapid echilibrul interior din cauza faptului ca atrag o multime de energii de joasa frecventa.
Cu drag pentru voi!
Adam Andreas Stavarache .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp