BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
nesfarsita iluzie pe care o traieste cel care nu simte conexiunea cu sufletul sau

 Despre nesfarsita iluzie pe care o traieste cel care nu simte conexiunea cu sufletul sau.

Astazi vreau sa va spun despre lipsa de conexiune cu sufletul  si despre intelegerea profunda a iluziei si a realitatii sufletului in timpurile actuale.

Dumnezeu si Diavolul sunt ipostaze ale perceptiei, odata ce perceptia a fost schimbata realitatea a fost si ea schimbata.

Diavolul este doar o fracțiune din infinit. Dumnezeu este totul, tot infinitul. Parte și intreg, atotcuprinzător. Ei bine, unde ar trebui să se miște percepția - de la intreg la parte, sau de la parte la intreg? Unde apare magia - puterea disponibilă a lui Dumnezeu?

Unde apare realitatea si unde apare iluzia? Unde traieste constiinta dupa moartea trupului si unde traieste iadul si raiul?

Cu siguranta in paradoxurile  constiintei colective din cauza lipsei de conexiune cu sufletul tau.

Crezi ca trezirea constiintei este usoara? Crezi ca te poti elibera de iluziile manifestari colective, atata timp cat dorintele colective hranesc iluzii atat de nesimnificative sufletului,?

Iti spun pentru a cunoaste realitatea trebuie si este necesar sa te abstragi de la dorintele si iluziile colective create sa devii dependent de un sistem de gandire sau de o credinta.

Omul se adapta la tot sistemul pentru ca vrea sa faca parte din joc si uita ca el este cel care impreuna cu alte suflete creaza jocul, realitatea sau iluzia necuprinzatoare in care omul se creeaza si se distruge la infint iar omul se mai intreba cine este el cu adevarat in vasul realitatii sale.

Omul este un infinit sensibil de trairi dupa falsele alegeri pe care crede ca le face din propria vointa , cand de fapt stim si suntem constienti ca nu ne apartin. Jucam in matrixul unora care se folosesc de Dumnezeul nostru interior.

Nesfarsita iluzie apartine doar celor care pierd contact cu sufletul lor , de aici tot mai multa depresie, anxietate, dependenta ,frica de singuratate sau singurtate aleasa fortata, neinelegerea corecta a realitatii , a binelui si raului ,a lui Dumnezeu si a Diavolului si implicit a iubirii si credintei corecte din cauza specificata " lipsa conexiunii cu sufletul".

Trezeste-ti constiinta propriei valori fara a te agata de sterotpurile celorlalti , cauta sa inveti sa intri in contact cu sufletul si te vei elibera de iluzie, de frica si mai presus de falsul tu pe care l-ai creat datorita jocului din care faci parte si iti consuma viata si implict ani si energia.

Fa alegerea cu sufletul si vei iesi din iluzie.

Cu drag!

Adam Andreas Stavarache

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp