BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
LUMEA ILUZIILOR MULTIDIMENSIONALE. Copiii din Agrabah

 Despre lumea iluziilor

Lumea iluziilor multidimensionale a fost creată după cel de al doilea Potop Ulterior, s-a întărit odată cu introducerea conceptului inainte de venirea  lui Iisus pe pamant și din acel moment viața a căpătat un alt sens, unde în oglinzi sparte încerci să pui cap la cap multe vieți în care Duhul a urcat deasupra fragilității trupului și a Sufletului si apus împreună lumina interoara  , adunată în vieți diferite. Această Lumină a fost reflectată în Soarele central și a arătat acel observabil, care a fost realizat și ar putea fi folosit de o persoană în numele vietii.

Acum putem vedea ecouri ale acestui lucru în vise. Acesta este ceva ce este ascuns cu grijă de cei care acum conduc lumea. Cu toate acestea, Sufletul își amintește aceste experiențe, adesea asociate cu plecarea inarmonică și, prin urmare, doare. Se simte ca o incapacitate de a te conecta cu al tău, iar mintea în acest moment îți spune că totul este o iluzie.

Ideea este că Lumina ca experiență trebuie să se reflecte în ceva . De exemplu, pentru a intra în contact cu Soarele Central, care îi dă viață, iar acest Soare este asociat cu mulți sori - se formează o anumită polifonie. Acum legătura cu Soarele Central este pierdută. Însuși Soarele Central a fost înlocuit cu asemănarea lui, adică nu vă puteți conecta cu experiența voastră spirituală, cu memoria spirituală. Soarele pare să fie acolo, lentila pare să fie acolo, dar memoria nu se aprinde, iar experiența spirituală nu poate fi realizată.

Viața se reflectă în fragmente de oglinzi strâmbe, care se bazează pe o iluzie multidimensională. Semnificația sa este în pătrunderea, în traducerea memoriei altcuiva  în crearea multor opțiuni pentru a reflecta același lucru, ca un fel de experiență karmică, și nu spirituală, care nu permite unei persoane să fie ea însuși.

In această Lumină distorsionată, există substituția principală, în care Spiritul nu poate recrea un fir continuu al vieții pe baza experienței sale luminoase. Prin urmare, este închisă sau reflectată într-un anumit spațiu închis, unde viața ta însăși ți se pare iluzorie și lipsită de sens.

Când te uiți într-o oglindă multidimensională, nu știi unde ești adevărat, dar există doar o reflectare infinită a acelui moment, a celui care se uită acum în această oglindă, iar aceasta este limitată de camera cu oglinzi.

Lumea în care trăim acum este așa si până când un alt câmp multidimensional de semnificații va fi revelat, Spiritul va fi forțat să se reflecte în oglinzi strâmbe iar mintea celor care nu sunt treziti sa traiasca realitatii nesfariste ale ciclurilor lor karmice.

cu drag

ANDREAS ADAM STAVARACHE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp