BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
care sunt adevaratele valori ale unui om ?
Salutare tuturor!

Cu siguranță, fiecare dintre voi cel puțin o dată în viață ati dorit să priviti  în sufletul altei persoane și să-i înțelegeti  adevăratele valori care ii guverneaza actiunile, starile si gandirea.

Astăzi vei calcula adevăratele valori ale unei persoane. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de întreaga dată a nașterii (ziua, luna și anul). Trebuie să împarți data scrisă la 9.
De exemplu, 24/02/1987. 24021987/9 = 2669109,6. Apoi trebuie să efectuezi din nou operația matematică - împărțirea. Avem nevoie de toate cifrele înainte de virgulă zecimală și de prima cifră după virgulă zecimală. Acum le vom împărți la 7. Dacă iti da un număr întreg când împărți la 9, atunci adăuga zero.
26691096/7 = 3813013,7. Iti  reamintesc daca ai venit la cursul meu de numerologie avansata  că numerele 3, 6 și 9 după virgulă nu pot fi obținute.
Deci, numărul de după virgulă este valoarea dorită. În cazul nostru este 7.
Daca ai:
1 – vrei faimă și faimă. Ești ambițios și puternic. Astfel de oameni sunt capabili să conducă. Pentru ei, scopurile publice sunt scopuri personale. Toți oamenii geniali și politicienii importanți au acest semn.
2 este cel mai rar semn, pentru că puțini oameni și-au propus scopul de a fi folositori în mod altruist umanității. Valorile pentru astfel de oameni sunt valorile familiei și beneficiile lumii. Acești oameni pot deveni cei mai puternici vindecători și pot vedea energiile. Dar cadoul se va deschide complet dacă cele 22 de lecții de Karma sunt finalizate fără eroare.
4 – spiritualitate, ezoterism, serviciu pentru oameni. Acești oameni au abilități psihice foarte puternice, dar trebuie să fie dezvoltați.
5 – libertate, creativitate, autorealizare. Acești oameni au nevoie de sprijin pentru a trece de la teorie la practică. Dacă nu există sprijin sau stimulent, ei vor rămâne filozofi.
7 – știință, progres. Oameni care sunt capabili să schimbe lumea cu filozofia și descoperirile lor (de exemplu, Newton). Dar ei sunt mai mult teoreticieni decât practicieni.
8 – bani, afaceri. Astfel de oameni sunt capabili să creeze absolut orice produs cu munca lor intelectuală, ceea ce îi va face bogați.
0 – Sufletul tău gravitează spre secrete, diverse ideologii și învățături, religii.
Reține că cei mai bogați oameni din lume poartă numerele 1, 7 și 8.
Sa iti fie de folos !
Adam Stavarache

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp