BINE AI VENIT IN SECTIUNEA ARTICOLELOR DE CONSTIENTIZARE SI TREZIRE A CONSTIINTEI CU AJUTORUL UNELTELOR PE CARE LE FOLOSESC.

Haide la o sedinta cu mine
cum blocul sau casa in care stai iti influenteaza realitatea?
Salutare dragii mei si dragele mele! Acest articol este o continuare a celui precendent despre cum blocul sau casa in care stam ne influenteaza realitatea.
Dacă blocul sau casa în care locuiesti are forma patratului si este scund, sau casa este scunda si patrata aprtine elementului pamant.
Constructiile in care predomina acest element sunt extrem de benefice daca sunt construite in mijlocul unui loc, unui oras sau in zonele unei tari sau oras sud vest si nord est. Culorile care pot predomina si sustine foarte bine energetic constructia sunt: galben, maro, visiniu si verde. Numerele favorabile din punct de vedere numerologic sunt 4 si 8, si mai apoi, 6. Persoanele care vor locui in acest tip de case isi vor dezvolta extrem de multe abilitatile  practice. Daca te stii o persoana  extrem de idealista si mai putin practica atunci mutarea in astfel de locatie te vor face foarte pragmatic/a. Femeile care au probleme cu nasterea sau vor sa faca multi copii le recomand sa se mute in casa elementului pamant, dar neaparat sa aiba si numerele mentionate mai sus. Barbatii care vor locui in aceste tip de proprietati isi vor dezvolta foarte bine masculinitatea si vor invata sa faca bani din munca fizica. Sanatatea celor care locuiesc in casele, blocurile sau apartamentele care apartin acestui element va fi una longeviva. Oamenii care stau in acest tip de  casa vor avea o sanatate extrem de puternica insa, mare atentie la sistemul muscular si sistemul locomotor. Evitati  sa incarcati casa sau apartamentul cu multe decoruri sau mobila si neaparat sa existe in jurul casei sau blocului mult lemn, adica multi copaci si multe plante.      

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCRIE-MI SI ITI RASPUND CU DRAG
Send via WhatsApp